DIMENSIE33

Heb je een vraag die maar niet beantwoord wordt? Wil je graag weten wat er in jouw kaarten ligt?

Bel : 0493/118071 en maak snel een afspraak!

Op zoek naar spirituele artikelen, helende edelstenen, kaarsen of een mooi en uniek sieraad? Neem dan een kijkje op onze webshop!

Webshop : vanaf 50 euro  gratis verzending.

Katrien

kaartlegster

Hallo iedereen,

Mijn naam is Katrien, fijn dat je een kijkje neemt op onze website!

Zelf ben ik al jaren gepassioneerd door de tarotkaarten en de wijze waarop zij ons dingen vertellen....dus besloot ik om ook andere mensen te helpen door consulten te geven met deze kaarten om dingen te verduidelijken en antwoorden te vinden op verschillende vragen i.v.m. relatie, vriendschappen, financiën enz...alvast veel kijkplezier op onze webshop en misschien tot binnenkort!

groetjes.

PRIJSLIJST CONSULTEN

- Consult met kaartlegging 55 euro

- foto meebrengen mogelijk = + 10 euro

-Formule 1 = 15 euro voor 14 dagen

Hiervoor krijg je dagelijks (uitgezonderd op zondagen) een persoonlijke dagkaart, uitleg wordt verstuurd per sms, ook mag je 1 vraag per dag (uitgezonderd op zondagen) stellen , hierop word een kaart getrokken voor jou en het antwoord/uitleg van de kaart wordt binnen de 24uren per sms naar jou verstuurd!

OPGELET!!! FORMULE 1 IS ENKEL VOOR KLANTEN DIE REEDS OP CONSULT GEWEEST ZIJN!

-Formule 2 = 20 euro voor 1 maand

Hiervoor krijg je dagelijks (uitgezonderd op zondagen) een persoonlijke dagkaart, deze uitleg van de kaart wordt per sms verstuurd naar het door jou doorgegeven telefoonnummer. Deze formule is te gebruiken door iedereen!

De formule begint te lopen 1 dag na ontvangst van u betaling op onze rekening BE34 7340 5069 0690 vermeld bij u betaling duidelijk het telefoonnummer waarop u de berichten wenst te ontvangen, gevolgd door formule 1 of 2 !